Gleeden.com: de mobiele app voor de slippertjes

De mobilele app Gleeden.com: de beste app voor wie een slippertje wil maken zonder betrapt te worden!

post-image-3

Volgens een onderzoek dat in het nieuws verscheen, zou 42% van de Tinder-gebruikers gehuwd zijn. Waarom het riskeren betrapt te worden, wanneer men enkel een avontuurtje wil? De buitenechtelijke datingsite Gleeden.com biedt daarom gehuwde mensen zijn mobiele app aan, met functies die speciaal bedacht en ontwikkeld werden om ontrouwe partners hun buitenechtelijk avontuurtje in alle discretie te laten beleven, zonder het risico te lopen betrapt te worden!

Door zijn eigen "book" aan te maken, kan elk lid zich voorstellen aan een persoon naar keuze en hem/haar zijn intiemste foto`s tonen. Het lid machtigt al dan niet toegang tot dit privé book en controleert dus zelf wie toegang heeft. Er is ook een optie "full discretion" voor de ontrouwe  internauten die dringend contact willen - zij kunnen de functie "Sortie d`urgence" (dringende uitstap) oproepen door met de telefoon te schudden!

De discretie wordt verzekerd via de functie "PIN codes", die aan de gebruiker zijn PIN-code vraagt, een geheime code die hij vooraf moet kiezen,  en die hij moet invoeren telkens hij inlogt en na enkele minuten inactiviteit. Zo lopen de ontrouwe partners  minder het gevaar om betrapt te worden wanner de partner een beetje té nieuwsgierig blijkt!

De app is verkrijgbaar in verschillende talen (helaas geen Nederlands) op: https://www.gleeden.com/

Back to top button
Close
Close