CoprospectR heeft 250.000 euro opgehaald

Twee Vlaamse ondernemers met veel ervaring, Xavier Dekeyster en Lieven Hooft, slaan de handen ineen om een nieuw bedrijf op te richten: CoprospectR.

post-image-3

 

CoprospectR is een app en een SaaS platform waarmee middelgrote en grote bedrijven kunnen communiceren met hun personeelsleden die vaak onderweg zijn en de planning daarvan kunnen beheren. Wat niet alleen de interne communicatie van het bedrijf ten goede komt maar ook de administratie. Volgens Lieven Hooft en Xavier Dekeyser is het een unique selling proposition: bedrijven sturen hun personeel vaak de weg op. Dat kan het leven van de personeelsleden in de verkoopsector vereenvoudigen maar ook de dienstverleners.

Het idee is om het leven van de mensen die onderweg zijn te vereenvoudigen. De software zorgt voor de planning, evaluaties, precieze cijfers, presentaties, de verkoopshistoriek of -statistieken. Met nachtwerk wordt ook rekening gehouden want de opvolging kanaal-verkoop en het beheer functioneren in real time.

Xavier Dekeyster en zijn DX-Solutions team hebben de software bedacht. Lieven Hooft, voormalig CEO van Unified Marketing Group, zal de operationele leiding nemen bij de startfase.

Back to top button
Close
Close