ListMinut schakelt een versnelling hoger

ListMinut, befaamd speler op vlak van collaboratieve economie in België, is in minder dan twee jaar het grootste platform geworden voor dienstverlening aan particulieren in België. Met de lancering van een nieuwe versie van de site hoopt de structuur zijn groei aan te zwengelen. Met meer dan honderd diensten per week en een groei van meer dan 1.000% op een jaar tijd mag ListMinut zich op de borst kloppen.

post-image-3

Sinds verleden jaar heeft ListMinut meer dan 5.500 mensen de mogelijkheid geboden om in hun buurt een betrouwbaar persoon te vinden die hen een handje kan toesteken in hun dagelijks leven. Diensten voor dieren (bijhouden tijdens de vakantie, …), voor de tuin (het gras maaien, de haag knippen, …) en klussen (IKEA-meubels monteren, …) staan bovenaan bij de diensten die het vaakst gevraagd worden op het platform.

"Wanneer wij vandaag een nieuwe versie lanceren, dan is dat om ons toe te laten het hoofd te bieden aan onze exponentiële groei (in één jaar tijd zijn wij van 5.000 naar meer dan 25.000 leden gegaan in heel België)", zo legt Alexis Safarikas uit, medeoprichter van ListMinut. Met meer dan honderd diensten die elke week gevraagd worden werd het noodzakelijk om een tool te bieden die rekening hield met alle problemen die aan het licht kwamen bij de vorige versie.

Nieuwe versie
"Om te beginnen op vlak van de mogelijke diensten. Daar waar wij voorheen de diensten tot 7 categorieën beperkten (babysitten, huishoudelijke taken, particuliere lessen, diensten voor dieren, onderhoud, informatica, leveringen), hebben wij vandaag volledig nieuwe categorieën geopend op vraag van onze klanten (zorg & welzijn en events). De oude categorieën werden herwerkt (de categorie "onderhoud" werd opgesplitst in "tuinieren" en "klussen")", vervolgt Alexis Safarikas.

Om een maximum aan vertrouwen en veiligheid te bieden op het platform en om zoveel mogelijk gedoe te voorkomen heeft ListMinut het eerste verzekeringssysteem per click van België geïnstalleerd, in samenwerking met partner AGInsurance. Bij dit systeem kan men bij elke dienst die men vraagt een kleine verzekering toevoegen zodat klant en dienstverlener goed beschermd zijn, en dit voor 5% van de kostprijs van de dienst. En flexibele oplossing die de meeste gewone behoeften beveiligt en wantrouwige gebruikers moet geruststellen.

Back to top button
Close
Close