Steven Van Belleghem en Rik Vera worden partners van nexxworks

Rik Vera wordt Managing Director van nexxworks, het bedrijf dat door Peter Hinssen opgericht was, terwijl Steven Van Belleghem de leiding neemt van de "Extreme Customer Centricity" activiteiten.

post-image-3

Steven Van Belleghem, auteur en agitator van ideeën op vlak van digitale marketing en klantenrelatie, en Rik Vera, business coach voor verkoop, marketing en change management, worden partners bij nexxworks. Dat is het bedrijf van opinieleider en auteur Peter Hinssen, specialist in radicale en digitale innovatie.

Nexxworks wil traditionele en trage organisaties helpen om hun start-up-DNA terug te vinden, door gebruik te maken van de kracht van het netwerk en door hen te helpen zich via het digitale te concentreren op een andere klantenoriëntatie. "Vermits het ritme van de markt aldoor blijft stijgen, en veel bedrijven niet kunnen volgen, werken wij graag snel", legt Rik Vera uit. "Wij zijn geen klassieke consultants van wie het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat de bedrijven hen zo lang mogelijk nodig hebben. Wij helpen onze klanten om zelf deze radicale en essentiële culturele verandering door te voeren, en zelf hun plan te trekken. Ons programma duurt trouwens nooit langer dan een maand."

Om het bedrijf te begeleiden bij deze uitdaging, is nexxworks op zoek naar radicale vernieuwers. "Indrukwekkende diploma`s en kilometerslange cv`s zijn niet de dingen die tellen voor ons", legt Rik Vera uit. "Wij zijn op zoek naar ondernemers met een passie, die weten hoe zij grote traditionele bedrijven kunnen helpen om te innoveren: professionals met het DNA van de ondernemer, die snel nadenken en snel handelen, zeer creatief zijn, en vooral een passie hebben voor het digitale. Wij zijn niet op zoek naar IT-specialisten maar naar intelligente generalisten die een goed begrijp hebben van de kracht van het digitale en de netwerken".

Op 29 juni organiseert nexxworks een exclusief selectie-evenement om deze radicale ondernemers te vinden. U kunt de vereiste uitnodiging ontvangen door hier te klikken.

Back to top button
Close
Close