Ingenico Group werkt samen met Google om de internationale online verkoop te vereenvoudigen

De Franse fabrikant van betaalterminals Ingenico Group heeft een samenwerking aangekondigd tussen Ingenico Payment Services, zijn merk voor digitale transacties, en Google Inc.

post-image-3

Deze samenwerking moet handelaars in staat stellen om hun online activiteiten tot buiten de landsgrenzen uit te breiden, door middel van een gezamenlijk programma met de naam "Export Accelerator".

Ingenico Payment Services en Google Inc. zullen om te beginnen een pilootoplossing in België uitrollen. De twee bedrijven zullen hun kennis van de gewoonten van de gebruikers en van betalingen samenvoegen, om de handelaars hulpmiddelen te bieden om internationaal te gaan. Met deze oplossing zullen handelaars nieuwe opportuniteiten voor groei kunnen identificeren, internationaal gaan en gemakkelijker buiten hun eigen grondgebied verkopen.

"Export Accelerator is een tool dat de online verkoop van de Belgische bedrijven zal stimuleren. Bedrijven die investeren in online verkoop ontwikkelen zich twee keer zo snel als andere bedrijven. Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk Belgische ondernemers aan te moedigen om gebruik te maken van alle kansen die het web biedt. Waar België 11 miljoen gebruikers telt, vertegenwoordigen de 2,5 miljard gebruikers wereldwijd een echte opportuniteit voor internationale expansie. Deze samenwerking met Ingenico Group zal de Belgische bedrijven helpen om uit dit potentieel te putten", aldus Thierry Geerts, directeur van Google België. 

Back to top button
Close
Close