Goed nieuws voor de Belgische start-ups!

20 Belgische en Franse investeerders zijn op zoek naar 50 Belgische start-ups om in te beleggen

post-image-3

 

FundMe, LeanSquare en MyMicroInvest willen de meest veelbelovende Belgische starters in 2015 steunen.

FundMe organiseert elk jaar, in samenwerking met het magazine Challenges, in Frankrijk de operatie `100 Franse start-ups om in te investeren`. En nu is het de beurt aan België om zijn eigen Top 50 te hebben! De 50 Belgische starters zullen geselecteerd worden door een jury van 20 professionele beleggers waaronder een tiental Business Angels.

Hoe kunt u deelnemen?
Wil u als start-up deelnemen dan moet u enkel een FundMe profiel aanmaken op fr.fundme.co/50BelgianStartups. Let er wel op dat u het profiel volledig invult en aangeeft dat uw start-up in België gevestigd is. Deze wedstrijd staat open voor alle Belgische starters op zoek naar een investering (max. 5 miljoen euro).

De juryleden zullen de start-up met het grootste investeringspotentieel selecteren. Hoe meer informatie de start-up geeft over zijn project, hoe meer kans hij dus maakt om de aandacht van de jury te trekken!

Inschrijven kan van 19 juni tot 1 augustus 2015. De Jury zal de `50 Best Belgian Start-up` kiezen op basis van hun FundMe-profiel. De resultaten zullen in de maand september bekendgemaakt worden.

Back to top button
Close
Close