De Top 10 apps om deze zomer op reis te gaan

Een reis voorbereiden kan u wat tijd kosten. Dit zijn 10 apps die u het leven zullen vereenvoudigen, van het vinden van inspiratie en het kiezen van de bestemming, tot het boeken van een ticket, logement en de dingen die u ter plaatse kunt doen.

post-image-3

Inspiratie voor de reis

Trover
Nog voor de vakantie begint kunt u, om uw dorst naar het reizen te stillen, zalige momenten doorbrengen op de site Trover.
Hier draait het erom afbeeldingen op interessepunten te organiseren in de vorm van een tabel. Met deze app kunt u plannen, delen en een bijdrage leveren aan de gemeenschap van gelijkgestemde reizigers.

Findery
Deze app wordt ook wel eens "De schatkaart van uw leven" genoemd. Findery werd bedacht door de maker van Flickr, en is een app die u in contact brengt met de andere reizigers die op dezelfde plekken geweest zijn als u. Laat u inspireren door de leden van de community via persoonlijke of populaire evenementen, waar u ook bent.

Transport reserveren

GoEuro
GoEuro heeft onlangs een app gelanceerd waarmee u de reistijd en de prijs kunt vergelijken en combineren van meer dan 160 trein-, bus- en luchtvaartmaatschappijen in heel Europa. Een ticket reserveren is mogelijk in acht landen, in zes talen en in vier verschillende munten.

SkyScanner
Door zich te focussen op het zoeken van de goedkoopste reizen helpt SkyScanner u om bij honderden luchtvaartmaatschappijen de beste prijs te kiezen. Met een unieke vormgeving en het breed spectrum resultaten zal u het heerlijk vinden om een vlucht te zoeken op SkyScanner.

Logement

Booking.com
Zodra u weet waarheen u gaat is de volgende  beslissing die u moet nemen het logement. De mobiele app van Booking.com is even simpel te gebruiken als de site. U kunt snel en gemakkelijk hotels en jeugdherbergen zoeken, filteren en boeken.

Airbnb
Bent u voor uw logies op zoek naar alternatieven en verkiest u een verblijf dat misschien authentieker is dan een hotel, dan is de snelle en handige Airbnb-app geknipt voor u. Ontdek plekken waaraan u nooit gedacht had en laat u inspireren.

Activiteiten

GetYourGuide
GetYourGuide is een rijzende app, een absolute must om u te informeren over de activiteiten op uw reisbestemming en wat er te bezoeken valt. De app biedt ook regelmatig voordelen aan zijn gebruikers, tickets om wachtrijen te vermijden, upgrades waarop u anders geen recht zou hebben.

Yelp
Yelp geeft suggesties over de plekken waar u kunt eten, op basis van de plek waar u zich bevindt, uw culinaire voorkeuren en de prijs. Met de app kunt u de ervaring van andere gebruikers overlopen die de plek voor u uitgetest hebben en zo uw keuze perfectioneren.

Ter plaatse

CityMaps2Go
Met CityMaps2Go kunt u uitgebreide en gedetailleerde kaarten van een stad opslaan, die in uw favorieten integreren en annoteren. Deze app biedt u een gids en suggesties voor uw bestemming, die u zonder enige internetverbinding kunt bekijken.

Wi-Fi Finder
Met deze app, die wereldwijd in 144 landen werkt, kunt u een Wi-Fi spot vinden op de plekken waar die beschikbaar is. Een publieke Wi-Fi vinden maakt het leven gemakkelijker, want u kunt e-mails verzenden, foto`s delen, uw weg vinden en uw reservatie controleren wanneer u onderweg bent, zonder telkens naar het hotel te moeten terugkeren.

Door Tam Hanna - @tamhanna

Back to top button
Close
Close