Pharmasimple.be, de nieuwe site van de online drugstore

Pharmasimple.be, de grote online parapharmacie, lanceert vandaag een nieuwe versie van zijn website.

post-image-3

De website, die sinds 2010 actief is op de Belgische markt, is geëvolueerd van een individueel bedrijf naar een van de belangrijkste online drugstorewinkels in België. Om de positie van de website op de Belgische markt nog te versterken werden er belangrijke investeringen gedaan om de site opnieuw uit te vinden en de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij Pharmasimple.be vindt u een waaier van meer dan 14.000 producten opgedeeld in zeven categorieën, van cosmetica & beauty tot voedingssupplementen. Daarbij tracht Pharmasimple.be kwalitatieve producten aan te bieden die nergens anders in België verkocht worden. De nieuwe versie van de site is geschikt voor mobiele toestellen, waardoor u haar kunt bezoeken en er aankopen kunt verrichten vanop uw smartphone of tablet.

 

Pharmasimple.be werkt nu samen met HiPay om diverse betaalwijzen aan te bieden, aangepast aan de Belgische markt.  Ook de leveringsvoorwaarden werden geoptimaliseerd, zodat de klanten kunnen kiezen voor een levering aan huis of in een ophaalpunt.

Back to top button
Close
Close