IT Job Board heet nu Dice en verspreidt het merk in Europa

Vandaag heeft Dice, een digitaal carrièreplatform voor technologieprofessionals en engineers, zijn activiteiten uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Europa, door de rebranding van de tech-carrièresite IT Job Board naar Dice.

post-image-3

In de Verenigde Staten staat het bedrijf Dice bekend als marktleider voor tech aanwervingen, met ongeveer 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand, meer dan een derde van de 6 miljoen tech professionals die de Verenigde Staten naar schatting rijk is, en met ongeveer 8.000 tech jobs die op elk gegeven moment op de site gepost staan.

In Europa is IT Job Board een op de tech-industrie gerichte site die de markten van de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk dekt. Met het groeiend aantal Belgische informaticastudenten dat op de jobmarkt komt verwacht Dice dat de Belgische markt vruchtbaar zal blijken.

"WiIj zijn verheugd het merk Dice naar nieuwe markten uit te breiden door de combinatie met IT Job Board onder de merknaam Dice", aldus Shravan Goli, President van Dice. "Door onze dienstverlening in Europa uit te breiden zullen wij ons beter kunnen positioneren en relaties kunnen aanknopen met onze wereldwijde klanten, een internationaal klantenbestand kunnen ontwikkelen, en op de steeds concurrentiëler wordende Amerikaanse markt zullen wij internationaal talent kunnen aanbieden aan onze Amerikaanse klanten."

De specifieke voordelen die de integratie van het merk Dice en IT Job Board met zich meebrengt voor de klanten, door in het Verenigd Koninkrijk en het Europese continent te rekruteren, omvatten Dice #141 en de Open Web versie van Dice.

Dice #141 is een pas gelanceerde dienst waarmee bedrijven talentrijke en relevante personen in de tech sector kunnen bereiken via Twitter. Recruiters kunnen uitvouwbare en gepersonaliseerde Twitter cards zenden, en daarbij de 140 karakters-limiet van Twitter overschrijden zodat de bestemmeling alle details van de vacante betrekking kan bekijken.

De Open Web versie van Dice is dan weer een rekruteringsdienst op basis van big data, die publieke informatie van 130 professionele en social mediasites verzamelt en professionele profielen creëert die geoptimaliseerd zijn voor recruiters  en HR-managers. Open Web bevat 13 miljoen profielen van Europese professionals.

Back to top button
Close
Close