Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Onshiba.com, het nieuwe platform voor autodelen en event-management, en dat zonder commissie

Onshiba.com, het nieuwe platform voor autodelen en event-management, en dat zonder commissie

In dit tijdperk met zijn ecologische vraagstukken, de problematiek rond de gevolgen en de kostprijs van petroleum, wil ON`SHIBA meehelpen om de solidaire mobiliteit en het delen van middelen te bevorderen.

Een zoveelste bedrijf misschien, maar concurrentie komt de gebruiker alleen maar ten goede. ON`SHIBA zou naar de essentie en het fundamentele van de sharing-economie terug willen keren, en dat is de reden waarom het bedrijf van het gratis-zijn zijn grootste troef gemaakt heeft. Alle diensten zijn gratis en de transacties (betaling van de prijs van het traject, bepaald door de chauffeur) zijn beveiligd met SSL en 3D Secure certificaat, in partnerschap met de Generale Bank. In ruil voor de dubbele beveiliging wordt 1% van de reissom afgetrokken bij de passagier, en doorgestort aan de provider van de online betaaldienst.

Het Onshiba.com platform biedt drie diensten aan. CAUTO`MOB, een dienst voor carpooling die passagiers in contact brengt met chauffeurs. FESTIV`CAR, een dienst voor het beheer van evenement waarbij de gebruiker allerlei soorten evenementen vindt of zelf kan aanmaken - sportief, muzikaal, politiek, cultureel, professioneel, … En tot slot LOC`PARTAGE, een verhuurdienst voor wagens tussen particulieren, een dienst die binnenkort beschikbaar zal zijn.

De dienst tussen particulieren zal in een win-win samenwerking de eigenaars van wagens in contact brengen met mensen die een auto zoeken, waarbij de gebruikers zich verplichten om een aantal veiligheidsregels te eerbiedigen.

Voor het platform werd een responsive design toegepast wat  een intuïtief gebruik mogelijk maakt op verschillende toestellen: smartphone, iPad.

Continue Reading