Yves Rocher werkt exclusief met Tradedoubler

Yves Rocher, specialist in plantaardige cosmetica, heeft beslist een exclusief partnerschap af te sluiten met Tradedoubler, koploper op gebied van performance marketing en technologie.

post-image-3

 

Tradedoubler  werkt sinds 2004 met Yves Rocher in Nederland en sinds 2007 in België. Na in het verleden met verschillende affiliatienetwerken gewerkt te hebben, heeft Yves Rocher er nu voor gekozen om vanaf 1 juli enkel nog exclusief met Tradedoubler te werken.

Met zijn netwerk van 140.000 content sites helpt Tradedoubler een 2.000 adverteerders hun doelstellingen te bereiken. Als eerste bood het een geïntegreerd e- en m-commerce aanbod aan, zodat adverteerders ook mobiele gebruikers bereiken wanneer zij hun online campagnes ontwikkelen.

Tom Foole, E-Business Manager Benelux Yves Rocher verklaart: "Een exclusieve samenwerking met Tradedoubler is een logische keuze voor ons, omwille van de goede verstandhouding en de resultaten. Met deze nauwere samenwerking verwachten wij onze volgende fase te bereiken in de groei van onze online verkoop".

Back to top button
Close
Close