Alexandre Centner maakt zijn intrede bij Book2Meet

Enkele maanden na de lancering van Book2Meet, sluit Alexandre Centner, expert in e-marketing, zich aan bij de Brusselse start-up als Digital Marketing Director.

post-image-3

"Als Digital Marketing Director en COO, is mijn doel tweezijdig: de site laten evolueren op een manier dat de meeting planners een goede gebruikservaring hebben en dat de service zo goed mogelijk beantwoordt aan hun behoeften en het bewustzijn van Book2meet verhogen voor onze doelgroep die voornamelijk Travel Managers, Sales Managers, trainers en professionele coaches en zelfs ook assistenten zijn" zegt Alexandre Centner.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de e-marketing sector, heeft Alexandre Centner beslist om te beginnen aan een nieuwe uitdaging, met name het integreren van de marketingsector in het jonge platform voor het online reserveren van vergaderzalen - Book2Meet. Eind juni, werd hij ook benoemd als COO van de startup.

Gedurende zijn carrière heeft Alexandre gewerkt voor eBay, Cortal Consors, Fortuneo en ook voor Famous Clothes (Snapstore) als Marketing en Communication Director. In 2013 werd hij genommineerd voor de selectie van STIMA Marketer of the Year en eindigde hij in de top 4. Zijn komst bij Book2Meet, in april 2015, is dus een echte aanwinst voor het bedrijf.

Back to top button
Close
Close