LocSoc, de nieuwe app om overal Locaal en Sociaal te zijn

Met de nieuwe app LocSoc kan je in het buitenland of in je eigen stad een bar vinden, nieuwe personen ontmoeten die dezelfde interesses hebben of die naar hetzelfde evenement gaan.

post-image-3

 

LocSoc is de nieuwe applicatie voor smartphones waarmee je onmiddellijk mensen en trendy plekjes kan ontdekken - niet alleen in je nabije omgeving, maar overal ter wereld, dankzij zijn intelligente geolocalisering.

Het sociale leven van de gebruiker krijgt een boost dankzij een zoeksysteem dat gebruik maakt van meerdere criteria en filters op basis van "gebruiker" en van "spots". Er kunnen community`s gevormd worden op criteria zoals  smaak of op gemeenschappelijke kenmerken zoals leeftijd, stijl, seksuele geaardheid, etnische afkomst.  De app schuift de plekken naar voren die bezocht worden door de community van je keuze via filters zoals populariteit, muziekstijl, soort klanten, nabijheid.

Met LocSoc kan je eveneens "in-checken" in de bar of de club waar je naartoe wil, en dat tot een maand op voorhand: LocSoc wordt zo de dynamische agenda van je sociale leven. De app biedt zijn gebruikers een platform om hun interessepunten te delen en zich aan te sluiten bij allerlei soorten groepen.

Ook een chat-systeem is aanwezig. Je kan bovendien het privacy-niveau van je profiel kiezen, waardoor je bepaalt wie jou kan zien op het netwerk. De app is gratis te downloaden, en alle "Elite" opties zijn een maand lang gratis toegankelijk. Na die periode worden zij geblokkeerd. Je kan dan gewoon de gratis versie verder blijven gebruiken, of een upgrade uitvoeren om de voordelen van de Elite-versie verder te kunnen gebruiken. LocSoc is vertaald in 24 talen en bevat al meer dan 60.000 bars en clubs in meer dan 120 landen.

Back to top button
Close
Close