Goed nieuws voor de start-ups: Brussel krijgt zijn Startup Basecamp!

Het Basecamp, dat gelanceerd wordt in partnerschap met Le Wagon Brussels, zal eind deze zomer open gaan in hartje Brussel, in de Dansaert-wijk.

post-image-3

Startup Basecamp is een internationale community van ondernemers en professionals uit de wereld van de start-ups, gematerialiseerd in een netwerk van huizen (de "basecamps") over de hele wereld.

De Basecamps bieden ondernemers die in een nieuwe stad belanden een all-in oplossing waar zij in gemeenschap kunnen leven en werken (Co-Live, Co-work) en kunnen netwerken - zij hebben toegang  tot alle plaatselijke en internationale bronnen en rechtstreekse toegang tot de beleggers.

Concreet zullen er 10 mensen tegelijkertijd kunnen logeren, en 20 er werken in een speciale ruimte. Er bevindt zich ook een demo- en presentatieruimte.

De plek nadert zijn voltooiing, en ligt aan het uiteinde van de Dansaertstraat in het centrum van Brussel. Achter dit project treffen we onder andere Dorian de Broqueville aan, Le Wagon Brussels en Frédéric Nicolay, de befaamde Brusselse serial entrepreneur

Back to top button
Close
Close