Proximus herziet zijn aanbod en biedt zijn klanten meer data

Sinds 17 augustus heeft Proximus zijn mobiel aanbod verbeterd en versterkt. Deze verbeteringen betreffen de mobiele abonnementen en de prepaid kaarten voor zowel de residentiële als de professionele markt.

post-image-3

De klanten zullen vooral meer data ontvangen, maar ook minuten in en naar de Europese Unie (EU) en surfvolume in de EU. Een aanbod waarvan niet enkel nieuwe klanten kunnen genieten, want voor de bestaande klanten worden de tarieven automatisch aangepast. En voor de professionele markt wordt het aanbod eenvoudiger: alle tariefplannen bevatten voortaan gratis oproepen tussen collega`s van eenzelfde bedrijf.

Prepaid: meer data en een dubbele downloadcapaciteit bij online herladen.

  • Pay&Go Smart en Pay&Go Max: zij krijgen sinds 17 augustus veel meer data. Bij een herlaadbeurt van 15 euro bij Pay&Go Max bijvoorbeeld zal de klant 500 MB ontvangen in plaats van 250 MB. Als hij herlaadt via de site van de operator of via de MyProximus-app, dan zal hij zelfs het dubbele aantal data ontvangen. Met Pay&Go Max 15 zal hij 1 GB ontvangen.
  • Smart +50 wordt Smart +45: het onbeperkt tariefplan wordt vernieuwd. De klant betaalt 5 euro minder en ontvangt 5 GB data meer (4 GB in plaats van 3). Bovendien kan hij, zoals voorheen, onbeperkt bellen en sms`"en in België.
  • Smart +65: meer data en ook meer surfvolume, naast bijkomende belminuten in het buitenland en naar het buitenland. De klant krijgt 10 GB data in plaats van 5 en geniet nu van 240 belminuten van België naar de EU en veel meer roaming: 240 belminuten in de EU, 240 MB surfen in de EU. Hij krijgt bovendien, net als voorheen, onbeperkt belminuten in België en kan onbeperkt sms-berichten sturen in België en de EU

Hierbij moet opgemerkt worden dat deze aanpassingen automatisch geschieden voor bestaande klanten. Zij moeten zelf niets ondernemen.

Een eenvoudiger en meer concurrentieel aanbod voor SE/SOHO klanten (Small Enterprises & Small Home Office)

Proximus gaat van 3 soorten tariefplannen naar één enkel: een compleet gamma Bizz Smart met bellen, sms`en mobiele data. Alle tariefplannen bevatten nu ook gratis bellen in België tussen Proximus-collega`s en naar alle vaste lijnen in België.

  • BizzSmart XL 40: een nieuw tariefplan voor de SE/SOHO klanten aan 40 euro per maand +btw, dat onbeperkt bellen en sms`en bevat in België naast 4GB data en de optie Proximus Calls to All Countries. Daarbij kan men vanuit België naar het buitenland bellen aan nog goedkopere tarieven.
  • Bizz Smart XL 60: een nieuw tariefplan dat onbeperkt bellen en sms`en bevat in België, 10 GB data en 240 belminuten in de EU, 240 belminuten vanuit België naar de EU en 240 MB surfen in de EU, naast de optie Proximus Calls to All Countries.
  • Bizz Smart XL Europe: meer data en meer roaming en oproepen naar de EU. De klant krijgt 10 GB data in plaats van 5, en ook meer roaming (1000 belminuten in de EU in plaats van 700), 1 GB om te surfen in de EU in plaats van 700 MB, 1000 belminuten vanuit België naar de EU - en voortaan ook naar mobiele netwerken (dus niet enkel naar vaste lijnen). Hij krijgt bovendien, zoals voorheen, onbeperkte belminuten in België en kan onbeperkt sms`en België en de EU.
  • Bizz Smart XL 10: Een nieuw instapplan aan 10 euro per maand plus btw. Het bevat, naast gratis bellen tussen collega`s en naar vaste lijnen, 100 belminuten, 250 sms en 250 MB data in België.
Back to top button
Close
Close