#Hello, de jeans met ingebouwde batterij

Je vindt de telefoonladers te groot, en hebt nog niet geïnvesteerd in een draagbare batterij? Dan is dit nieuwe product van het Amerikaans bedrijf Joe Jean`s gemaakt voor jou.

post-image-3

Het jeansmerk #Hello heeft een jeans vervaardigd waarmee je de smartphone kan herladen via een noodbatterij, die discreet ingewerkt is in de achterzak van de jeans. Het is doodsimpel, je moet gewoon je telefoon in je zak steken en wachten tot het LED-lampje je verwittigt dat de batterij geladen is. De jeans is enkel beschikbaar voor vrouwen, maar wel verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Fashionista`s zullen de bescheiden som van 189 dollar moeten neertellen om zo`n hi-tech jeans aan te schaffen. Een prijs waarbij je nog 49 dollars met tellen voor de zakbatterij en 66 dollar verzendkosten, want de jeans is enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Ook enkel voor de iPhone: met de jeans kan je tot 70% herladen van de iPHone 6 en tot 85% van de iPhone 5, 5s en 5c.

Deze nieuwigheid herinnert aan het partnerschap dat in juni dit jaar afgesloten werd tussen Google en Levi`s, het Project Jacquard, waarbij aangekondigd werd dat kledij met internetverbinding gelanceerd zou worden.

Back to top button
Close
Close