Proximus Skynet Advertising wordt nieuwe regie van Auto55.be

Proximus Skynet Advertising wordt vanaf 1 september 2015 de nieuwe reclameregie voor Auto55.be. Daarmee breidt Skynet Advertising haar reeds veelomvattende en sterke portfolio van autocontext verder uit met een bijzonder sterke speler op de markt.

post-image-3

Auto55.be, opgericht in 2001, is een van de pioniers in de sector. De site onderscheidt zich in de massa door sinds het prille begin een onafhankelijke en puur redactionele lijn aan te houden. De professionele en technisch geschoolde redactie houdt de vinger aan de pols van de autowereld, en stelt een consistente kwaliteit en ernst van de informatie steeds voorop.

De inhoud van Auto55.be bestaat uit snel, relevant en accuraat nieuws, maar ook diepgravende en unieke content: je vindt er meer achtergronden, geschiedenis, economisch en technisch nieuws dan op eender welke andere autosite. Daarbij worden ook populaire of ‘human interest’ verhalen niet geschuwd, zolang deze voldoende kwaliteit bieden. Naast het grote autonieuws biedt Auto55.be ook ongezien veel unieke content aan. Voorbeelden daarvan zijn dossiers als ‘Legendarische Autofilms’, over ‘Auto Wassen’, een uitgebreide retrorubriek en unieke reportages zoals bijv. over het rijden van de hele Route 66.

Dat deze aanpak loont, bewijzen ook de bezoekerscijfers. De site mag rekenen op gemiddeld 130.000 unieke bezoekers per maand en 500.000 page views op maandbasis (bron: Google Analytics). Daarmee is Auto55.be de grootste in zijn categorie in België.  Auto55.be voegt zich bij het sterke CARPOWER-aanbod van Skynet, dat bestaat uit Vroom.be, Autofans.be, Autosalon.be, Autolive.be, alsook de autorubrieken op Skynet.be, Yahoo en 2dehands.be.

Back to top button
Close
Close