Apple nodigt de pers uit op 9 september, nieuwe iPhones worden verwacht

Apple heeft de pers een uitnodiging gestuurd voor een evenement dat op 9 september gepland staat in San Francisco. Daar zou de sluier opgelicht kunnen worden van de nieuwe iPhones en misschien ook van nieuwe versies van AppleTV en de iPad.

post-image-3

De mail met de invitatie bevat een gekleurd Apple-logo met de zin "Hey Siri, give us a hint", verwijzend naar de sprekende assistent van het merk met de appel.

De jaarlijkse vernieuwing van de iPhones heeft traditioneel plaats in de maand september, en analisten wedden dan ook voluit op de lancering van een iPhone 6S en een iPhone 6S Plus.

Volgens informatie van de pers maakt de groep uit California zich voor de lancering van zijn volgende iPhones klaar voor een record productievolume tegen het eind van het jaar.

De nieuwe toestellen zouden de Force Touch technologie kunnen bevatten, die reeds toegepast werd in de Apple Watch. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen een korte en lange druk op het scherm, wat nieuwe interacties mogelijk maakt in de toepassingen.

(via Reuters)

Back to top button
Close
Close