Belgische start-up Book2Meet haalt 2 miljoen euro extra op

De Belgische start-up Book2Meet is gespecialiseerd in online reservatie van vergaderzalenen kreeg zopas een tweede kapitaalinjectie van 2 miljoen euro. Dit extra kapitaal zal gebruikt worden om de activiteiten van de onderneming niet alleen in Europa maar ook daarbuiten uit te breiden.

post-image-3

Het doel van de nieuwe kapitaalverhoging, die ook nu werd opgehaald bij privé-investeerder WorldStone Ventures (een privé-investeringsmaatschappij gespecialiseerd in Seed Capital & Early Stages Ventures), is om de aanwezigheid van Book2Meet in Europa te verstevigen en bovendien de technische en commerciële ontwikkeling van het platform te ondersteunen. In het kader van die IT-ontwikkeling zal de komende maanden vooral worden ingezet op een nog betere gebruikerservaring. De start-up gaat immers prat op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface en volledig transparante prijzen en beschikbaarheid van zalen. Met deze extra middelen wordt voorts ook het supportteam versterkt om een hoogwaardige, meertalige service te kunnen garanderen.

Book2Meet kwam in oktober 2014 uit de startblokken om te voldoen aan een concrete vraag: “Het reserveren van een vergaderzaal verliep te traag en te omslachtig, wat in dit digitale tijdperk echt onwerkbaar is. Het leek ons dus nuttig om een transparante online tool te ontwikkelen die het reserveren van een zaal een pak eenvoudiger maakt dankzij matchmaking”, bevestigt Thierry Vermeiren, Lead Partner van Book2Meet.

In slechts enkele maanden is Book2Meet uitgegroeid tot het grootste meertalige platform in Europa. Die bliksemgroei is enerzijds het gevolg van het steeds grotere en bijzonder gevarieerde aanbod (ruim 32.000 zalen op het vasteland, onder meer in hotels, officecenters, coworkingruimten, kastelen enz.) en heeft anderzijds te maken met de toenemende vraag. Steeds meer professionals, zelfstandigen en bedrijven maken van Book2Meet gebruik om heel snel online een vergaderzaal te reserveren. Grote internationale ondernemingen doen bovendien regelmatig een beroep op Book2Meet om hun MICE-portfolio te beheren.

Back to top button
Close
Close