PYCO Group, sponsor van de VIP-ruimte op Digital First

Met het verloop van tijd heeft deze wereldwijde groep met Belgische roots zich via verschillende afdelingen gespecialiseerd in het digitale. En daarom kon niets hem ervan weerhouden om op de 10e editie aanwezig te zijn.

post-image-3

Het is dus door de exclusieve zone te sponsoren, voorbehouden aan de VIP`s, dat PYCO Group zijn stempel zal drukken op dit evenement. Door de VIP-bezoekers in een comfortabele, luxueuze sfeer te ontvangen herbevestigt PYCO Group zijn aanwezigheid als een van de belangrijkste spelers van de digitale sector op de Belgische markt.

PYCO Group, dat 15 jaar geleden opgericht werd door twee jonge, pas afgestudeerde `digital natives`, is gespecialiseerd in digitale consulting en ontwikkeling. PYCO Group heeft zijn initiële dienst voor web en mobiele ontwikkeling voor marketing en publiciteitsagentschappen uitgebreid tot een globale speler, gespecialiseerd in het digitale, in ontwikkeling en advies, om zo de multinationals complete, aangepaste diensten te kunnen aanbieden bij al hun projecten.

Tot de internationale spelers die gebruik maken van de producten en diensten van PYCO Group behoren onder andere Belga, BNP Parisbas, Colruyt, AXA, KBC, Belfius, Décathlon, Atlassian, Microsoft, Samsung, Volkswagen, Adobe, Box.com, LVMH, L`Oréal, Unilever.

PYCO Group kijkt ernaar uit om op de beurs Digital First zijn partners en zijn huidige en mogelijk toekomstige klanten te ontmoeten.

Back to top button
Close
Close