Connect with us
Social Media Summit

LinkedIn benoemt Marcel Molenaar tot Country Manager Benelux

woman-sunglasses

Market news

LinkedIn benoemt Marcel Molenaar tot Country Manager Benelux

LinkedIn benoemt Marcel Molenaar tot Country Manager Benelux

LinkedIn, het grootste professionele sociale netwerk, kondigt de benoeming aan van Marcel Molenaar tot Country Manager Benelux. In deze nieuwe functie zal het de opdracht van Marcel Molenaar zijn om het merk en zijn reputatie te leiden, versterken en uit te bouwen.

Sinds zijn debuut bij LinkedIn heeft zijn inzet bijgedragen tot een groei van de afdeling Marketing Solutions van LinkedIn met 70%, aldus het Amerikaanse sociale netwerk.

"Marcel is de juiste persoon om ons team in de Benelux te leiden", zo verklaarde Ariel Eckstein, managing director van LinkedIn EMEA. "Door zijn grote ervaring in het uitbouwen van teams en het ontwikkelen van toonaangevende go-to-market campagnes zal het LinkedIn merk uitgebreid en versterkt kunnen worden in de Benelux."

"De Benelux is een belangrijke regio voor LinkedIn en ik ben zeer verheugd de rol van Country Manager op mij te mogen nemen", verklaart Marcel Molenaar. "Het feit dat LinkedIn al goed ingeburgerd is bij professionals en bedrijven biedt veel mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om LinkedIn te helpen daar gebruik van te maken en nog verder te groeien."

Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top