Connect with us
woman-sunglasses

Market news

‘Markedeer’, het nieuwe digitale communicatiebureau van Pubmarket!

‘Markedeer’, het nieuwe digitale communicatiebureau van Pubmarket!

Pubmarket! verzelfstandigt haar online-afdeling en wil zo samen met Markedeer, hét aanspreekpunt zijn voor digitale on- en offline communicatie. Hoewel Pubmarket! eerder al voldoende credentials verzamelde met online marketing, webdesign en -development, SEO - SEA en sociale mediatoepassingen voor uiteenlopende klanten, bundelt het nu alle digitale activiteiten in een apart bedrijf. Dit is een toekomstgerichte keuze.

Online marketing zal binnen de omnichannel communicatiemix van iedere onderneming een steeds grotere rol spelen. Daarin willen Markedeer et Pubmarket! meegroeien. Met de nieuwe volledig onafhankelijke en 100% digitale omgeving van Markedeer willen ze én intern extra expertise aantrekken, én samenwerken met andere ondernemers en startups, gespecialiseerd in specifieke digitale- en online niches. Markedeer – en Pubmarket! – wil ook investeren en participeren in beginnende online bedrijven waar we echt in geloven om ons dienstenaanbod te verruimen en kort op de bal te spelen in de bijzonder snel evoluerende onlinemarkt. Markedeer zal regelmatig seminaries en workshops organiseren over markante online en digitale marketingtrends.

Dorien Breels, economist, dochter van zaakvoerder Jean-Pierre Breels van Pubmarket! en al zes jaar actief in de familiale onderneming, staat in voor de algemene leiding van Markedeer. Zij ontwikkelde mee de bedrijfsfilosofie en gelooft rotsvast in de toekomstmogelijkheden van de nieuwe onderneming. Buiten Dorien Breels, zaakvoerder Markedeer, maken vier medewerkers van Pubmarket! de overstap. Het team wordt versterkt met een digital communication advisor, een digital marketeer/strateeg en een back-end developer. Het bedrijf is gevestigd naast Pubmarket! in de Lindekensveldstraat 7 te Hasselt en net zoals Pubmarket! heeft ook Markedeer een tweede uitvalsbasis in Zaventem.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top