Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Bianca Debaets zal de avondsessie "Smart City" en "Women in Tech Night" bijwonen

Bianca Debaets zal de avondsessie "Smart City" en "Women in Tech Night" bijwonen

Na haar aanwezigheid en toespraak op de opening van de eerste editie van de Brussels Digital Week, zal Staatssecretaris Bianca Debaets ook aanwezig zijn bij de "Smart City" conferentie en de "Women in Tech Night".

Voorbije dinsdag heeft Bianca Debaets in Co.station reeds haar steun en enthousiasme uitgedrukt in haar toespraak waarin zij pleitte voor het digitale door iedereen, voor iedereen. Op woensdag 14 oktober zal zij de keynote houden bij de "Smart City" conferentie en de "Women in tech Night".

Op die Smart City avond zullen ook Bruno Schröder, Technology Officer Microsoft, Eric Auquière van CIRB en Dorian de Broqueville van BePark komen spreken. De uitdagingen en de vragen rond de evolutie van steden naar smart cities zullen tijdens deze conferentie behandeld worden. Neem deel aan de toekomst van uw stad en schrijf u in op dit evenement.

Tijdens de "Women in Tech Night" avondsessie zal een panel vrouwen uit de digitale sector aanwezig zijn. Animator van deze rondetafelconferentie is Cheryl Miller, oprichtster van Leadership Digital Institute.

Vragen over de rol van vrouwen in de digitale maatschappij, en over de gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de tech sector, zullen er behandeld worden. Wat zijn de uitdagingen bij het evenwicht tussen de geslachten, en wat kan gedaan worden om de deelname van meisjes en vrouwen te doen stijgen?

Deze vragen zullen bij dit evenement behandeld worden waarbij ook bijzondere vrouwen uit de Brusselse digitale sector in de schijnwerper gezet worden. Anne Collet, oprichtster en coach bij de ontwikkeling van applicaties bij Wagon Brussels, Julie Foulon, CEO van BetaGroup en oprichtster van Girleek.net, en Valérie Kinoo, oprichtster van Coworking "Les Galeries" hebben reeds bevestigd als pannelleden.

Mis deze twee evenementen niet en schrijf u in via de site van Brussels Digital week!

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top