' Jouw boetieks online met Youtic
Connect with us

Jouw boetieks online met Youtic

woman-sunglasses

Social Media

Jouw boetieks online met Youtic

Jouw boetieks online met Youtic

Het nieuwe platform Youtic brengt de mooie boetieks in Belgi online. Gevestigd in januari 2015 in Brussel, Walloni en Vlaanderen, werd Youtic in juli 2015 ook in Luik gelanceerd.

Om de kleine concept store te vinden die zopas openging, om de nieuwigheden te ontdekken van je favoriete fashion boetiek, het ideale geschenk te kopen voor een vriend die fan is van vintage decoratie... Afspraak op YOUTIC.com, het nieuwe online platform dat mooie zelfstandige boetieks onder n dak brengt.

Mode, decoratie, lifestyle. YOUTIC kiest boetieks die net dat "ietsje meer" hebben en die exclusieve, originele producten aanbieden, lokaal vervaardigd. De klant doet zijn aankopen online en haalt die gratis in de winkel af. Levering door een fietskoerier is eveneens mogelijk.

YOUTIC heeft verschillende voordelen. Het platform laat zelfstandige handelaars hun aanwezigheid op het web professioneel uitbouwen, hun winkel promoten en hun producten 24u/24 verkopen. Elke winkel beschikt over een gepersonaliseerde online ruimte, die autonoom beheerd wordt.

De handelaars kunnen ook gebruikers activeren die interesse tonen voor hun winkel, door hen exclusieve kortingen aan te bieden. De missie die YOUTIC zich gesteld heeft is de zelfstandige handelaars begeleiden bij de digitale overgang waarvoor zij staan. Door tools en diensten te ontwikkelen die hen de middelen geven om hun online aanwezigheid uit te bouwen. Het doel van YOUTIC is deze lokale boetieks helpen om hun klantenbestand uit te bouwen, hun handel te promoten, en hun producten online te verkopen.

Daarnaast heeft YOUTIC de ambitie om op zijn platform de mooiste boetieks van Belgi onder n dak te brengen. En zo een community te creren die de waarden van een kwalitatieve plaatselijke handel uitdraagt.

Click to comment
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top