Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Groen licht voor de overname van Trasys door NRB

Groen licht voor de overname van Trasys door NRB

De Belgische Mededingingsautoriteit geeft zijn akkoord voor de overname van de aandelen van Trasys Group door NRB. De transactie die in juli dit jaar aangekondigd was en nu dus effectief wordt, maakt van Trasys een 100% filiaal van de groep NRB. De integratie van de twee bedrijven kan van start gaan.

Met een omzetcijfer van 300 miljoen euro en meer dan 2.000 medewerkers, wil de nieuwe entiteit opklimmen tot de koplopers van de Belgische ICT-markt.

De integratie van Trasys en NRB moet vanaf 2016 geschieden binnen een operationele entiteit, met één enkel managementteam. De juridische fusie zal later gebeuren, einde 2016.

"De overname van Trasys betekent een belangrijke stap in de realisatie van ons strategisch plan en onze ambitie om de nummer één te worden bij de Belgische leveranciers van IT-diensten", aldus Ulirich Penzkofer.

Volgens het bedrijf "zal de waaier producten en oplossingen uniek zijn in België omwille van de complementariteit van de twee bedrijven".

Een buitengewone algemene vergadering heeft het ontslag van de oude beheerders aanvaard en heeft de nieuwe leden van de Beheerraad van Trasys Group benoemd, die voortaan zal zetelen onder voorzitterschap van Ulrich Penzkofer.

Click to comment
TOP 100 DIGITAL AGENCIES

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top