Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Swatch en Visa samen voor een uurwerk met contactloze betaling

Swatch en Visa samen voor een uurwerk met contactloze betaling

Swatch Group heeft een contract getekend met het Amerikaanse Visa waardoor de Zwitserse uurwerkmaker in Zwitserland en de Verenigde Staten zijn nieuwe "Bellamy" kan lanceren, het uurwerk dat kan dienen als contactloos betaalmiddel.

Nick Hayek, de baas van Swatch, heeft aan de Zwitserse krant Le Temps bevestigd dat er een contract getekend is met de belangrijkste uitgever ter wereld van krediet- en debetkaarten. Hij wil echter de inhoud van het contract niet vrijgeven, en verwijst naar een persbericht dat over enkele dagen verspreid zal worden.

Een woordvoerder van Swatch heeft de woorden van Nick Hayek bevestigd. Volgens Le Temps heeft dit akkoord betrekking op de lancering van dit betaaluurwerk begin 2016  in Zwitserland en de Verenigde Staten. Het uurwerk is al te koop in China, waar Swatch een partnerschap afgesloten heeft met China UnionPay.

Net als andere Zwitserse horlogemakers doet Swatch zijn best om een plaats te veroveren op de markt van uurwerken met internetverbinding, waar het optornt tegen Apple.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top