Connect with us
woman-sunglasses

Video

Twee Belgische video's inspireren COP21 delegaties

Twee Belgische video's inspireren COP21 delegaties

De COP21 samenkomst in Parijs is het evenement bij uitstek waarbij wereldleiders de globale klimaatproblematiek aanpakken. Twee videoproducties van het Brusselse agentschap Emakina werden geselecteerd voor projectie op deze historische bijeenkomst. Zij maken deel uit van een breed programma om de onderhandelaars te inspireren.

De organisatie van de Deauville Green Awards is verantwoordelijk voor de programmatie in het Grand Palais, van 4 tot 10 december, samen met Solutions COP21. Ze selecteerden twee bekroonde videos die Emakina ontwikkelde voor het European Environment Agency, als deel van hun officieel programma.

De eerste video, ‘Sea Matters’ is een dramatische oproep om te stoppen met het vervuilen van de oceanen. De film toont op beklemmende wijze dat het herstellen van de bedreigde balans van de ecosystemen cruciaal is.

De productie ‘Every breath you take’ past in het actieplan van het European Environment Agency omtrent de dramatische problematiek rond luchtkwaliteit. Dit is ook één van de centrale onderwerpen binnen de huidige onderhandelingen tussen de deelnemende landen in Parijs.

Kom hier meer te weten over de 'Sea Matters' productie. Ontdek ook meer over de ‘Every breath you take case'.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top