Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Heeft Apple zijn project voor live tv-uitzendingen via het internet opgeschort?

Heeft Apple zijn project voor live tv-uitzendingen via het internet opgeschort?

Apple zou zijn project om een live tv-dienst op het internet aan te bieden, op een laag pitje gezet hebben. Het bedrijf zou verkiezen om zijn inspanningen te concentreren op zijn positionering als een platform voor mediabedrijven, die rechtstreeks content aan hun klanten willen verkopen via de App Store, zo meldt het agentschap Bloomberg.

Volgens dit agentschap, dat een bron dicht bij het dossier citeert, zou het plan van Apple om een dienst van een 14 kanalen te lanceren voor een prijs tussen de 30 en 40 dollar per maand, gestruikeld zijn over de eisen van de mediagiganten voor de vergoeding voor hun programma`s.

De fabrikant van de iPhone, iPad en iMac voerde onderhandelingen met mediahuizen als CBS en Twenty-First Century Fox, maar een gebrek aan vooruitgang in deze gesprekken heeft Apple ertoe geleid om de officiële aankondiging van deze tv-dienst op 9 september jongstleden af te gelasten.

Volgens Bloomberg zou Apple, dat elk commentaar weigerde, zijn project voor tv via het internet toch niet volledig opgeborgen hebben.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top