Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Samsung introduceert zijn revolutionaire soundbar op CES 2016

Samsung introduceert zijn revolutionaire soundbar op CES 2016

Samsung heeft zopas zijn nieuwe reeks audioproducten voorgesteld. Daartoe behoren een nieuwe, revolutionaire soundbar, voorzien van de Dolby Atmos technologie. Het merk heeft ook zijn Wireless Audio 360 reeks verbeterd.

Samsung en Dolby Atmos: audio in 3D
De nieuwe soundbar Samsung HW-K950 is de eerste Samsung soundbar die voorzien is van de Dolby Atmos technologie, en het eerste systeem in de sector dat twee draadloze Dolby Atmos luidsprekers achteraan bevat. Het volledige HW-K950 systeem heeft een zeer bevredigende 5.1.4 opstelling.

Deze geluidsbalk, met zijn hoogte van 53 mm en zijn sober design, zet drie luidsprekers vooraan aan het werk, en twee luidsprekers die in de hoogte gericht zijn. Resultaat: een rijk geluid, krachtig genoeg om de ruimte te vullen, en gedetailleerd genoeg om op een realistische manier het geluid weer te geven van een pijl die door de kamer zoeft of van een kolibrie die boven de luisteraard vliegt.

De soundbar wordt draadloos verbonden met een subwoofer en de luidsprekers achteraan. Het resultaat is een praktische oplossing, die in elke zitkamer past. Opvallend hierbij is dat er geen enkele luidspreker nodig is aan het plafond om een dynamisch 3D geluid te verkrijgen.

Nieuwigheden bij het Samsung Wireless Audio 360 gamma
Wat de Wireless Audio 360 reeks betreft heeft Samsung een reeks nieuwe kleuren en motieven voorgesteld. Het wou de gebruikers tevens in staat stellen om hun muziek te bestellen via de intuïtieve "Tap & Swipe" touch interface op de luidsprekers. De nieuwe apps voor de connected watches Gear S2 en Gear S, alsook de verbeterde Samsung Multiroom App voor smartphones en tablets, bieden de gebruiker nog meer controle.

De Wireless Audio 360 reeks bevat tevens een nieuwe "smart home" functie, die hoorbare meldingen en instellingen voor de thuisbioscoop bevat. Het R5-model van de Wireless Audio 360 reeks behoort tussen haakjes tot de laureaten voor de CES 2106 Innovation Awards.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top