Connect with us

GoPro in woelig water

woman-sunglasses

Market news

GoPro in woelig water

GoPro in woelig water

GoPro heeft woensdag zijn voornemen aangekondigd om het personeelsbestand met 7% te verminderen, na een vierde trimester waarvan het omzetcijfer minder goed was dan voorzien; dit bericht veroorzaakte een daling van zijn aandeel met 28% in de after-hours trading.

De specialist in actiecamera`s heeft gezegd dat hij verwacht een omzetcijfer van ongeveer 435 miljoen dollar te publiceren voor het vierde trimester.

Het bedrijf, dat einde 2015 ongeveer 1.500 mensen tewerk stelde, heeft verduidelijkt dat dit omzetcijfer te lijden had onder de prijsdaling van de HERO4 Session camera, waartoe beslist werd na een verminderde vraag naar het toestel.

De traders hebben verklaard dat de markt wel verwachtte dat het trimestriële omzetcijfer lager zou zijn dan de oorspronkelijke schattingen, maar verrast was door de omvang van het verschil. Het nieuws is een slecht voorteken voor 2016, voegden zij eraan toe.

Ambarella van zijn kant, dat aan GoPro processoren levert voor zijn camera`s, daalde met 8,5% bij de beursverhandelingen die daarop volgden.

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Digital marketing expert

Uitgeverij VAN IN

Digital marketing expert

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top