Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Het Gentse Intelligent Group neemt Flexmail over om zo samen met Addemar de Belgische nummer 1 te worden van email marketing

Het Gentse Intelligent Group neemt Flexmail over om zo samen met Addemar de Belgische nummer 1 te worden van email marketing

Er beweegt heel wat bij de email marketing agentschappen Flexmail en Addemar. Respectievelijk gebaseerd in Limburg en Brussel versmelten de twee bedrijven nu onder de vleugels van Intelligent Group van Johan Dhaenens, om samen de nummer één van de Belgische markt te worden.

Flexmail en Addemar waren reeds dé referenties op vlak van software voor email marketing. Zij hebben nu besloten om hun expertise te delen en hun 30 medewerkers te verenigen.

Etienne Colla en Jacqueline Mahieux, de oprichters van Flexmail, zullen samen het nieuwe team aanvoeren. "De versmelting brengt een massa voordelen met zich mee", legt Jacqueline Mahieux uit. "Samen beschikken wij over de ervaring en kennis die nodig is om nog meer in het platform te investeren en om nieuwe innovatieve functies te lanceren. Onze klanten zullen hiervan de vruchten plukken".

"Op onze markt willen wij ons nog meer concentreren op integraties met externe systemen en op de ontwikkeling van onze huidige oplossingen voor targeting en automatisering van de marketing. Onze gebruikers zullen zo alle troeven in handen hebben om efficiënte campagnes te voeren", voegt Etienne Colla eraan toe.

Flexmail en Addemar maken voortaan deel uit van Intelligent Group van Jonas Dhaenens, waarin Waterland onlangs een aandeel genomen heeft. Met een gezamenlijk omzetcijfer van 4 miljoen euro wil de groep zich op lange termijn naar de Amerikaanse markt richten.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top