Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

De nieuwste smartphone van LG is volledig modulair

De nieuwste smartphone van LG is volledig modulair

De G5, dat is de nieuwste versie van de vlaggenschip smartphone van LG, met een modulair concept dat uniek is in zijn soort.

Het is mogelijk om de onderkant te verwijderen om de batterij te vervangen of om nieuwe accessoires toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld, de LG HI-FI Plus, een toestel waarmee je de kwaliteit van de audio van de smartphone kan verbeteren, of de LG CAM Plus voor een betere controle van de camera en een uitbreiding van de batterij.

Het scherm heeft bovendien een `Always On` functie zodat datum, uur en staat van de batterij voortdurend zichtbaar zijn op het scherm, en je de batterij niet onnodig verbruikt.

Onder de motorkap van de nieuwe LG vind je een Snapdragon 820 processor van Qualcomm, die het mogelijk maakt om Android Marshmallow 6.0 van Google te draaien.

Het toestel heeft een unibody design in aluminium, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: roze, zilver, goud en titanium. De telefoon bezit 2 camera`s aan de achterkant van de telefoon, inbegrepen een lens die een hoek heeft van 135 graden en gebruik maakt van gelaatsherkenning om selfies automatisch te maken. Het scherm van 5,3 inch is gemaakt van `3D Arc Glas`. De telefoon wordt bovendien geladen via een USB-C poort onderaan het toestel.

LG heeft tevens verschillende nieuwe apparaten of `Friends` gelanceerd die compatibel zijn met de LG G5. Zo is er een camera die 360 graden foto`s en video`s maakt, de luidsprekers LG Tone Platinum en een `ball drone` die het de `LG Rolling Bot` noemt. Deze drone kan kan  vanop elke plek ter wereld bestuurd worden via de smartphone. Er is ook een nieuwe augmented reality bril die werkt met de LG G5.

LG slaat hard toe met deze modulaire telefoon en zijn vele gadgets. Nu is het afwachten of het grote publiek evenveel belangstelling toont als professionals.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top