Connect with us
woman-sunglasses

Web development

Brico lanceert eerste digitale doe-het-zelf community

Brico lanceert eerste digitale doe-het-zelf community

‘Voor de makers’, zo heet het nieuwe initiatief dat de Belgische marktleider in doe-het-zelf lanceert. Via een interactief kennisplatform wil Brico een heuse Brico-community creëren van doe-het-zelvers die hun kluservaringen en -tips met elkaar delen.

Met 'Voor de makers' lanceert Brico een online doe-het-zelfplatform waar klussers tips en tricks kunnen plaatsen. Daarnaast kunnen gebruikers ook vragen stellen over klussen in huis. Op die manier willen we mensen inspireren om zelf dingen te creëeren.


Mensen bij elkaar brengen en aanmoedigen om meer zelf te 'Maken'
Veel alledaagse voorwerpen worden vandaag door massaproductie kant-en-klaar aangeboden. Jammer, want hierdoor verliezen gebruiksproducten, meubels of soms zelfs een heel interieur hun persoonlijkheid.
Met het nieuwe online platform 'Voor de Makers' wil Brico mensen bij elkaar brengen en aanmoedigen om meer zelf te klussen. Wie zich (gratis) registreert, kan zowel zelf tips posten als vragen stellen aan de community. Je komt er niet alleen te weten hoe je plinten plaatst of barsten in de muur herstelt, maar ook hoe je je eigen broodplankjes maakt uit resten hout of zelf een eettafel in elkaar knutselt.


Inschrijven voor workshops onder deskundige begeleiding
Op het platform kan je je bovendien inschrijven voor een heel aantal workshops die Brico aanbiedt in zijn winkels. Hierbij ga je zelf aan de slag onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar. Momenteel zijn de volgende workshops beschikbaar: een hangtoilet plaatsen, gipsplaten plaatsen, een zekeringskast samenstellen, een basisworkshop elektriciteit, een workshop binnenhuis verven, een workshop voor iedereen die de eerste stappen wil zetten om zelf te klussen, en een workshop voor iedereen die zelf kleine loodgieterwerkzaamheden wil gaan uitvoeren. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 dagen voor de workshop. De prijs is inclusief gebruik van alle materialen en benodigdheden tijdens de workshop.


Persoonlijke winkelafspraak maken
En heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je klus? Op "Voor de Makers" kan je een persoonlijke winkelafspraak maken. Zo ga je altijd goed van start. Reserveer 25 minuten bij een van onze medewerkers op het moment dat het jou uitkomt. Hij of zij geeft je tips en advies. We zorgen ervoor dat je vol vertrouwen en met de juiste spullen kan beginnen aan de klus.


Benieuwd? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op www.voordemakers.be.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top