Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

De voorverkoop van de Galaxy S7 en S7edge vestigt nieuwe records, zelfs in België

De voorverkoop van de Galaxy S7 en S7edge vestigt nieuwe records, zelfs in België

De voorverkoop van de nieuwe Galaxy S7 en S7 edge van Samsung heeft in Europa betere  resultaten behaald dan gelijk welk ander toestel uit de Galaxy-reeks ooit had.

In België liggen de resultaten van de voorverkoop (van 21 februari tot 10 maart) van de nieuwe Galaxy S7 en S7 edge 2,5 keer hoger dan die van de Galaxy S6 verleden jaar.

Het unieke design van de Galaxy S7 is een schot in de roos, niet minder dan 61% van de Europese gebruikers heeft immers tot nu dit model gekozen. In België stijgt dit cijfer tot 65%. Het edge-ontwerp werd voor het eerst verleden jaar geïntroduceerd op de Galaxy S6 edge. Dit jaar gaat de S7 edge verder op het succes van zijn voorganger, met een nieuwe edge interface die vereenvoudigde snelkoppelingen biedt naar contacten, apps en newsfeeds.

"Het succes van de voorverkoop van de nieuwe Galaxy S7 en S7 edge toont aan dat er een grote vraag naar premium smartphones bestaat op een Europese markt die zijn maturiteit bereikt", is het commentaar van Serge Vandriessche, directeur van de mobiele afdeling van Samsung in België.

"De gebruikers die een nieuwe smartphone kopen, zijn op zoek naar innovatie en nieuwe ervaringen. Onze nieuwe high-end modellen beantwoorden beter aan deze vraag dan gelijk welk ander product op de markt. Dankzij ons aanbod van geconnecteerde toestellen, zoals de virtual reality bril Gear VR, de Gear 360 camera en het intelligente uurwerk Gear S2, bieden wij de gebruikers een rijkere en unieke ervaring, wat de kern van onze strategie is."

De nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn sinds vrijdag 11 maart te koop in België. De prijs van de Galaxy S7 bedraag 699,99 €. De Galaxy S7 edge is verkrijgbaar voor 100 euro meer.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top