Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Digital Media Agency blue2purple gecertificeerd als Google Analytics

Digital Media Agency blue2purple gecertificeerd als Google Analytics

Digital Media Agency blue2purple is sinds vandaag erkend als 'Google Analytics Certified Partner'. Blue2purple is het zesde agentschap dat doordringt tot de exclusieve club van erkende partners van Google in België.

Certificatie vanwege Google Analytics houdt talrijke voordelen in voor een digitaal marketingbureau: snelle toegang tot nieuwe features; permanente expertise-ontwikkeling via een exclusieve toegang tot de conferenties die Google organiseert; doorgedreven ondersteuning dankzij geregelde contacten met het Google-team. Zoveel lessen waar uiteindelijk de adverteerders voordeel uit halen.

Roel Naessens, Industry Leader, Google Belgium, is verheugd over de certificatie van blue2purple: "Vandaag 'bezoek' je het internet niet meer, maar 'lééf' je op het internet. Elke dag vertoeven er miljarden mensen wereldwijd online via vele schermen op verschillende toestellen. Voor marketeers betekent dit dat er voortdurend opportuniteiten bijkomen. Relevante informatie aanreiken op de juiste momenten, micromomenten, biedt massa's kansen op interactie met je doelgroep. Net daar duikt het belang op van een efficiënte tracking. Google Analytics geeft het complete profiel van de klant weer over verschillende kanalen: advertenties, video's, social tools, websites, tablet, smartphones en nog veel meer. Wij zijn blij dat we blue2purple kunnen verwelkomen als een van onze Google Analytics Certified Partners in België."

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top