Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Tapptic lanceert Tapptic NEXT, zijn afdeling gewijd aan de apps van morgen

Tapptic lanceert Tapptic NEXT, zijn afdeling gewijd aan de apps van morgen

Om een antwoord te bieden op de technologische uitdagingen die zich in de volgende maanden zullen stellen, lanceert Tapptic, het belangrijkste Europese netwerk van mobiele agentschappen, Tapptic NEXT, een afdeling gewijd aan de applicaties van morgen. Deze nieuwe business unit heeft tot doel strategische en technische oplossingen te definiëren, te begeleiden en aan te bieden, om zo een antwoord te geven op deze vraag: "Hoe zullen de gebruikers in de volgende maanden toegang hebben tot informatie?" Deze afdeling zal geleid worden door Alexandre de Saedeleer, Mobile Experience Director.

Terwijl het ondertussen nog altijd verder klassieke mobiele apps zal blijven ontwikkelen voor B2C of B2B doelgroepen, wil Tapptic zijn klanten toch ook nieuwe opportuniteiten aanbieden rond de recente technologische ontwikkelingen. De applicaties worden steeds slimmer (smartapps), passen zich aan de context en de bestaande data aan, worden op nieuwe schermen geïnstalleerd (wearables, augmented of virtual reality) of in een nieuw ecosysteem of appstore (apps en bots voor Facebook Messenger, Slack of WeChat, …).

"Er is een nieuwe generatie apps  aan het ontstaan. Het was altijd al de missie van Tapptic om de gebruikers  met  de informatie te verbinden via apps. Deze evolutie kadert dus volledig in onze strategie. Met Tapptic NEXT zijn wij vandaag de eersten in België om een dergelijk breed en innoverend aanbod op vlak van applicaties aan te bieden", zo legt ons Christophe Chatillon uit, CEO van Tapptic.

 

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top