Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Apple en SAP: een historisch partnerschap om iOS de bedrijfswereld te laten veroveren.

Apple en SAP: een historisch partnerschap om iOS de bedrijfswereld te laten veroveren.

Na een eerste partnerschap ondertekend te hebben met IBM, sluit het bedrijf met de appel een belangrijk nieuw akkoord af met de softwaregigant voor zakelijk beheer SAP, om het mobiele besturingssysteem iOS in het bedrijf uit te rollen.

In het kader van dit akkoord verplicht SAP zich ertoe iOS applicaties te ontwikkelen, geschreven in de Swift-taal, zodat die compatibel zijn met de software voor professioneel beheer (oplossingen van het HANA-platform van SAP) die aan de basis liggen van kritieke operaties in het bedrijf.

Een nieuwe development kit is voorzien, naast opleidingen, zodat de ontwikkelaars en bedrijven native mobiele apps kunnen bedenken die op maat van het bedrijf gemaakt zijn.

Het HANA Cloud Platform SDK zou een 2,5 miljoen ontwikkelaars, die met de SAP-oplossingen werken, moeten toelaten om native apps te bouwen voor de mobiele toestellen van Apple.

"Dit partnerschap zal de manier veranderen waarop de iPhone en de iPad in het bedrijf gebruikt worden", aldus Tim Cook, CEO van Apple.

Ter herinnering, in 76% van de professionele toepassingen zit een van de SAP-systemen verwerkt.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top