Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

Vind nog sneller een droomjob via de nieuwe Accentjobs.be

Vind nog sneller een droomjob via de nieuwe Accentjobs.be

The Reference, full service agency uit Gent, bouwde een nieuw responsive webplatform voor Accent Jobs: www.accentjobs.be.

Bij het uittekenen van de nieuwe responsive website besteedde The Reference eerst en vooral veel aandacht aan het verhogen van de conversieratio’s op tablet en smartphone. Aangezien traffic via mobiele toestellen blijft toenemen, was responsiveness een must. Ook formulieren werden aan een grondige mobiele make-over onderworpen, zodat bezoekers makkelijker hun kandidatuur konden insturen, vanop gelijk welk toestel. Kandidaten kunnen voortaan altijd en overal registreren, zoekopdrachten bewaren, solliciteren en alerts instellen. Lopende sollicitaties beheren lukt zeer vlot binnen de nieuwe persoonlijke ‘MyAccent’-omgeving.

Om een  betekenisvolle relatie met kandidaten en bedrijven uit te bouwen, wil Accent Jobs, naast nieuwe tools en een verhoogde convenience op de website, ook gepersonaliseerde en relevante content aanbieden. Daarom werd gekozen voor Sitecore 8 als fundament van de website: de nieuwste versie van het state of the art Experience Management Platform. Hiermee is het mogelijk een verschillende aanpak te kiezen, en dus meerdere boodschappen te lanceren voor uiteenlopende doelgroepen. Zo ligt B2B versus B2C voor de hand, maar Accent Jobs kan eveneens op basis van regio, profielniveau en sector een gepersonaliseerde ervaring creëren.

Nieuwe attractieve designs en videobeelden verhogen de customer intimacy. Anderzijds zorgen de realtime koppelingen met de bestaande bedrijfsapplicaties voor een verbeterde operationele efficiëntie. Het jobaanbod en informatie van kandidaten en bedrijven wordt nog makkelijker bereikbaar voor alle kantoren en consulenten. Zij kunnen voortaan nog sneller de juiste kandidaat aan de juiste job koppelen. Zo wordt de vernieuwde accentjobs.be de centrale plaats om data te verzamelen, verrijken en verdiepen. Mocht het nog niet duidelijk zijn: Accent Jobs is helemaal mee met de nieuwe Customer Experience Management trend!

Jérôme Caille, CEO van Accent Jobs zegt: “Gezien het sollicitatieproces momenteel compleet heruitgevonden wordt, geloven wij echt dat een persoonlijke aanpak een belangrijke toegevoegde waarde biedt. Het maakt een dynamische interactie mogelijk, tussen onze consultants, enerzijds, en de sollicitanten en bedrijven in onze portfolio anderzijds. Dit is de unieke sleutel om een persoonlijke aanpak mogelijk te maken en om het contact met alle partijen te faciliteren. Op deze manier werd het proces om een job te zoeken echt getransformeerd naar een positieve ervaring voor onze kandidaten. Kandidaten, en dan specifiek deze binnen ‘generatie Z’, verwachten een ‘phygital’ ervaring die de snelheid en kracht van digitale rekrutering combineert met de coaching van onze consultants en die hen zodoende naar de beste job opportuniteiten (bege)leidt voor hun specifieke profiel. Onze nieuwe website is binnen deze ‘phygital’ strategie een zeer belangrijke mijlpaal.”

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top