Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

MostWanted geeft Blake & Partners een high five!

MostWanted geeft Blake & Partners een high five!

Een nieuwe digitale strategie voor het rekruteringsagentschap Blake & Partners, die een vliegende start nam met een verduidelijking van zijn online communicatie en de ontwikkeling van vijf specifieke sites.

Op basis van een grondige analyse heeft MostWanted dan ook de online strategie van Blake & Partners verduidelijkt door die rond twee afgescheiden kernen te laten draaien: enerzijds de corporate communicatie, en anderzijds de concrete uitwerking van de doelgerichte rekrutering.

Het eerste werkterrein was het ontwerpen van een specifieke site voor de groep, die de positionering van het bedrijf en zijn B2B aanbod voortaan duidelijker illustreert via een high end look & feel. Ook de architectuur werd grondig herzien. Dit alles moet het bedrijf van zijn beste kant laten zien in de "werkgever" pijler. Want zowel op het web als in de professionele wereld heeft men slechts één kans om een goede eerste indruk te maken!

Rond deze nieuwe centrale site, die als scrollpage ontworpen werd, draaien nu vier aparte sites: Azure, IT, Finance en Engineering. Aparte rekruteringssites, maar gestructureerd rond hetzelfde gemeenschappelijke frame, om kostefficiënt te werken. Blake kan zo zijn verkoopargumenten variëren in functie van het gezochte profiel.

De nieuwe corporate site van Blake & Partners, die ook toegang biedt tot de 4 andere nieuwe sites, ontdekt u op http://group.blakeandpartners.com

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top