Connect with us

Swelly sluit zich aan bij Qualifio

woman-sunglasses

Social Media

Swelly sluit zich aan bij Qualifio

Swelly sluit zich aan bij Qualifio

Aan de vooravond van het Europees kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen in Rio heeft Swelly zich bij Qualifio aangesloten.

De start-up is gespecialiseerd in de ontwikkeling van interactieve en sociale tools voor sport en entertainment, en voegt zich bij de teams van Qualifio in Louvain-la-Neuve. De Swelly-modules worden voortaan overal in Europa voorgesteld door de verschillende commerciële teams van Qualifio, en zullen stilaan worden geïntegreerd in het Qualifio-platform en worden beheerd door de Qualifio Manager.

 

“De interactieve en sociale modules van Swelly zijn innoverend en uiterst efficiënt. Ze versterken het aanbod van Qualifio in die mate dat ze net als Qualifio worden gebruikt door de grote merken en grote media. Ze bezorgen Qualifio een comfortabele positie als platformleader in Europa gericht op een digitaal publiek,” aldus Olivier Simonis, Managing Director van Qualifio.

 

“Dankzij Qualifio zullen we onze oplossingen overal in Europa kunnen verkopen, vertelt Clément Moracin, medeoprichter van Swelly. Dankzij hun technische knowhow en expertise zullen we onze oplossingen verder kunnen ontwikkelen en via het Qualifio-platform aan onze klanten kunnen aanbieden.”

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Digital marketing expert

Uitgeverij VAN IN

Digital marketing expert

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top