Connect with us
woman-sunglasses

Market news

1MD is niet meer te stoppen en haalt internationale klanten binnen

1MD is niet meer te stoppen en haalt internationale klanten binnen

Het bureau is het eerste trimester gestart met vele nieuwe projecten die nieuwe klanten buiten België heeft kunnen overtuigen om samen te werken met 1MD.

Vorige maand won 1MD de pitch voor “La Banque de Luxembourg” tegen 5 andere Europese bureaus.
rnHet creatief bureau werd gekozen om de UI/UX volledig te herdenken en de mobiele applicaties van de bank te redesignen. Art Direction, workshops en prototyping maken deel uit van deze nieuwe samenwerking.
rn 
rnEen andere nieuwkomer is Toroidion, een Fins merk en concept car ontwerper van een revolutionaire sportauto met een 100% elektrisch aangedreven motor. 1MD zal instaan voor de branding en digitale merkbeleving, met name storytelling en video.
rn 
rnMomenteel werkt 1MD ook op een UI/UX project voor een toekomstig sociaal netwerk met als doelgroep de scholen en universiteiten in het Midden-Oosten.
rn 
rnLast but not least, het creatief bureau zet ook voet in de VR en gaming wereld samen met Neurale, een startup gevestigd in Michigan dat gericht is op brain technologies en waarvoor 1MD de demo video zal ontwerpen voor toekomstige investeerders en potentiële klanten.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top