Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Adobe kampioen van de platformen voor de ontwikkeling van mobiele apps

Adobe kampioen van de platformen voor de ontwikkeling van mobiele apps

De uitgever van computersoftware werd door Gartner uitgeroepen tot "koploper bij de platformen voor de ontwikkeling van mobiele apps"

Adobe werd voor de vierde opeenvolgende keer uitgeroepen tot `koploper bij de platformen voor de ontwikkeling van mobiele apps", aldus het laatste Gartner rapport `Magic Quadrant for Mobile App Development Platforms". De uitgever van oplossingen voor de creatieve en marketing markt werd gekozen uit 17 andere gespecialiseerde bedrijven.

De evaluatiecriteria die in het rapport gehanteerd werden houden rekening met het inzicht in de markt, de marketing- en commerciële strategieën, het businessmodel, de verticale strategieën, het innovatieve karakter van de oplossingen, en het vermogen van de geselecteerde bedrijven om op de markt afgestemde oplossingen aan de juiste prijs aan te bieden, terwijl er ook een goede klantenervaring geïntegreerd wordt.

"Het mobiele toestel is de kern van de verbinding tussen de fysieke wereld en de digitale ervaring. De merken willen de uitdaging aangaan om apps te bouwen en te beheren die hun klanten en personeelsleden ongelooflijke ervaringen bieden", zo beklemtoont Aseem Chandra, Vice President, Adobe Experience Manager and Adobe Target.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top