Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Kangaroot breidt verder uit in België

Kangaroot breidt verder uit in België

De specialist in open source in België zet zijn commerciële ontwikkeling verder en werft Joke Schevernels aan als Marketing Manager.

Het bedrijf dat in open source oplossingen gespecialiseerd is en 16 jaar geleden in België opgericht werd, realiseerde samen met Stuart in 2014 een omzetcijfer van 3,4 miljoen euro en 30% meer het jaar daarop (4,4 miljoen euro). Deze positieve resultaten stellen Kangaroot in staat om zich nog beter te positioneren als specialist in open source consultancy in de Benelux.

Het is in de context van deze groei dat het bedrijf Joke Schevernels aangeworven heeft als Marketing Manager. Gezien de perspectieven op lange termijn en de verderzetting van zijn expansie in Nederland, heeft het bedrijf beslist om deze functie van halftime naar fulltime te wijzigen.

Joke Schevernels werkte voorheen bij het marketingteam van Panda Security als Marketing Manager B2C voor de Benelux. Als Marketing Manager bij Kangaroot zal zij belast zijn met alle marketing- en communicatieactiviteiten, de evenementen, sociale media en channel marketing.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top