Connect with us
woman-sunglasses

Advertorial

Collect&Go zoekt digitaal talent

Collect&Go zoekt digitaal talent

De online boodschappendienst van Colruyt Group is al vanaf het begin marktleider in de Belgische online voedingsmarkt en blijft een mooie groeikoers aanhouden in een sterk veranderende omgeving. Het verhaal begon zestien jaar geleden met één persoon in de Colruyt van Halle. Vandaag telt Collect&Go 176 afhaalpunten over België en het Groothertogdom Luxemburg, en heeft het de ambitie om nog verder te blijven groeien.

Kleintjes worden groot
Collect&Go was sinds de oprichting in 2000 de online boodschappenservice van de Colruyt-winkels. Er kwamen meer afhaalpunten bij. De ondersteunende systemen en distributiecentra werden verder uitgebouwd. Om te blijven groeien in een constant veranderende online food markt, moest het bedrijf ook wendbaar zijn om snel op opportuniteiten in te spelen. De oprichting van een team met focus op e-commerce was dus essentieel. Daarom is de boodschappendienst anderhalf jaar geleden op eigen benen gaan staan.

Focus op vernieuwing
Vandaag is Collect&Go de overkoepelende boodschappendienst voor meerdere winkelformules van Colruyt Group. Via de website of app doen klanten makkelijk en snel hun boodschappen bij Colruyt en Bio-Planet. Voor potentiële werknemers biedt Collect&Go de voordelen van een jonge business unit: de kans om te vernieuwen en te experimenteren met nieuwe technologieën. En dit binnen de omkadering van een stabiel bedrijf als Colruyt Group.

Makkelijke service voor de klant voorop
Boodschappen doen voor anderen, daar speelt meer achter de schermen dan je op het eerste zicht denkt. Er zijn heel wat uitdagingen inzake automatisering en informatisering. Binnen de afdeling Processen en Systemen zorgen mensen er dagelijks voor dat alle radertjes in elkaar passen: het doorsturen van een bestelling via de website of app, de rondhaalcapaciteit in een distributiecentrum of een winkel of waar en wanneer de klant zijn bestelling komt afhalen. En dat zonder dat die klant ook maar iets merkt van die complexiteit. Voor hem staat een gemakkelijke en eenvoudige service voorop.

Jobcasting
Om zijn verdere groei mogelijk te maken, is Collect&Go op zoek naar digitale talenten. Ben jij de Project Manager e-Commerce, Logistics Engineer of Applicatie Integratie Architect die mee kan bouwen aan onze business? Of ken jij iemand met zo’n profiel? Bekijk dan hier het vacatureaanbod. Gaat je familielid, vriend of kennis aan de slag bij Collect&Go? Dan maak jij kans op 52 waardebons van 5,50 euro, waarmee je een jaar lang je boodschappen kan laten klaarzetten. Klik hier voor meer informatie.

Advertisement

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top