Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Op weg naar Rio met de Samsung Galaxy S7

Op weg naar Rio met de Samsung Galaxy S7

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen 2016 in Rio heeft Samsung zijn nieuwe smartphone in beperkte oplage voorgesteld: de Galaxy S7 edge Olympic Games.

Voor zijn nieuwe campagne werkt Samsung samen met het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en de ongeveer 12.500 atleten die aan de OS deelnemen. Zij zullen deze splinternieuwe smartphone ontvangen plus een draadloze koptelefoon Gear IconX.

Onze 156 Belgische atleten zullen zo voorzien worden van smartphones in de kleuren van de Olympische ringen, die de communicatie en het uitwisselen van hun ervaringen met familie en vrienden moeten vergemakkelijken.

Samsung heeft tevens de officiële `Rio 2016`  toepassing ontwikkeld in samenwerking met het IOC. De app, die meteen al op de nieuwe Galaxy S7 geïnstalleerd is, kan ook verkregen worden in de Play Store. Met de app kunnen de atleten en de fans al het nieuws van de OS en de updates in real time volgen, en dit tijdens de hele competitie.

Thomas Bach, Voorzitter van het IOC, is overtuigd: "De technologie van Samsung maakt interactie mogelijk met de fans en in het bijzonder jongeren uit de hele wereld". Met de steun van Samsung willen zij de Olympische waarden uitdragen, de unieke ervaring van de Olympische Spelen en de kracht van sport.

Samsung van zijn kant is verheugd over de kracht van sport om mensen samen te brengen en biedt een handvol klanten en fans de kans om in het bezit te komen van deze kostbare smartphone. 2.016 toestellen zullen met name vanaf 18 juli te koop aangeboden worden in Brazilië, China, Duitsland,  Korea en de Verenigde Staten.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top