Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Pizza.be koopt Just Eat België

Pizza.be koopt Just Eat België

Pizza.be krijgt de websites van Just Eat (eten-bestelsites) in handen die in België en Nederland aanwezig zijn. Het moederbedrijf van Pizza.be, Takeaway.com, is al in Nederland actief, waar het bekend staat onder de naam Thuisbezorgd.nl. Dankzij deze overname vergroot het bedrijf zijn aanwezigheid en zijn marktaandeel in de twee landen.

Thuisbezorgd.nl werd in 2000 opgericht door de ondernemer JitseGroen; het is nu in Europa actief in 10 landen. De voornaamste sites van het bedrijf zijn Lieferando.de in Duitsland,  Lieferservice.at in Oostenrijk, Thuisbezorgd.nl, in Nederland, en Pyszne.pl in Polen. Met een jaarlijkse groei van meer dan 50% behoort Takeaway.com tot de online bedrijven met sterke groei in Europa.

De CEO en oprichter Jitse Groen bevestigt ons: "Wij zijn bijzonder enthousiast over de overname van de activiteiten van Just Eat in de Benelux. Die vervolledigen namelijk onze huidige activiteiten in België en Nederland en laten ons toe om onze positie van koploper op de markt nog te versterken".

De combinatie van de activiteiten van Pizza.be en Just Eat zal het grootste restaurantnetwerk in België en in Nederland creëren. Het bedrijf zal hierdoor meer dan 2 miljoen bestellingen gaan verwerken in België en Nederland.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top