Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

De foto, het belangrijkste criterium bij de keuze van een smartphone

De foto, het belangrijkste criterium bij de keuze van een smartphone

Voor 80% van de Belgen is de kwaliteit van de camera het doorslaggevende criterium bij de aankoop van een nieuwe smartphone, zo onthult een onderzoek uitgevoerd door LG Electronics in België.

LG Electronics voerde in België een onderzoek uit naar de rol van de camera bij smartphones, en naar de verwachtingen van de gebruikers over de toekomst van mobiele telefoons. Het onthult enkele interessante weetjes voor professionele verkopers.

Zo blijkt dat de camera een van de belangrijkste features van een smartphone is op het moment van de aankoop: 80% van de Belgen kiest zijn toestel in functie van de kwaliteit van de ingebouwde camera.

Het onderzoek brengt tevens aan het licht dat bijna de helft van de Belgen tussen 18 en 34 jaar zijn smartphone meer gebruikt om foto`s te maken dan om te bellen. Het mobiele toestel is immers een middel om zijn emoties en ervaringen met anderen te delen.

Een ander opvallend detail: 25% van de mensen in België ouder dan 55 jaar zou graag zien dat de laatste technische innovaties aanwezig zijn op hun nieuwe smartphone. Een leeftijdsgroep die steeds meer emotionele waarde hecht aan zijn smartphone.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top