Connect with us

  Is het einde nabij voor Pokémon Go?

woman-sunglasses

Mobile

  Is het einde nabij voor Pokémon Go?

  Is het einde nabij voor Pokémon Go?

  Na de golf van opwelling in de maand juli zou het spel van ontwikkelaar Niantic met het verlies van 15 miljoen spelers in één maand tijd danig op de terugweg zijn.

 

 

100 miljoen downloads enkele dagen nadat het werd uitgebracht. 5 records in het Guiness Book rond half augustus. Het fenomeen Pokémon Go zou sinds kort op z`n retour zijn, ook al lijkt dat niet zo. Het spel is in één maand tijd van ongeveer 45 miljoen naar 30 miljoen trainers gegaan; de community is dus een derde kleiner geworden! Een verklaring voor deze afslanking is dat er veel tijd nodig is om vooruitgang te boeken in het spel.
De tegenspoed van Niantic verheugt de sociale media want Pokémon Go zorgt sinds zijn lancering voor een felle daling van hun aantal gebruikers, in die mate dat hun jaardoelstellingen in gevaar komen. De ontwikkelaar van het spel, John Hanke, blijft vol vertrouwen en kondigt een nieuwe release van het spel aan met verschillende nieuwe functionaliteiten die de gebruikers zullen plezieren. Valt nog te bezien hoe lang Pokémon Go één van de meest gedownloade apps van de App Store zal blijven.

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Digital marketing expert

Uitgeverij VAN IN

Digital marketing expert

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top