Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Eventer, de nieuwe Belgische app om foto`s te delen

Eventer, de nieuwe Belgische app om foto`s te delen

Het verleden maand gelanceerde Eventer is de nieuwe Belgische app waarmee u foto`s van een live evenement kunt delen, via één enkel platform.

De bedenkers ervan gingen uit van een simpele vaststelling: de smartphone is de onmisbare getuige geworden van ons privé- en sociaal leven, en elk evenement wordt vandaag vereeuwigd door haast alle aanwezigen. Het idee was dus om een eenvoudige en efficiënte manier te vinden om foto`s te laten delen door alle mensen die aan datzelfde evenement deelnemen.

In de praktijk creëert de `host` een event en de `gasten` vervoegen hem, via hun geolocalisering of op uitnodiging (via sms, e-mail, WhatsApp, Facebook, Messenger of zelfs Snapchat). Iedereen kan foto`s rechtstreeks toevoegen vanuit Eventer of vanuit een andere foto-app (Instagram, native camera, Maskerade, Faceswap, …).

Eventer toont in real time alle foto`s die door alle `gasten` toegevoegd werden, in een simpele interface en in chronologische orde. Elke gebruiker kan zichzelf dan identificeren, de foto liken, delen of de persoon contacteren die de foto genomen heeft, alsook de andere deelnemers.

De Eventer app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis.  Er werden ook promo tools ontwikkeld voor de organisatoren en sponsors van evenementen zodat zij hun evenement kunnen animeren door hun publiek te laten deelnemen aan een unieke ervaring en hun zichtbaarheid te vergroten.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top