Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

Flexus activeert met micro-organismen

Flexus activeert met micro-organismen

Op 5 september start het langverwachte vervolg van de spannende dramaserie Cordon. Om de lancering van het nieuwe seizoen extra in de verf te zetten, zette FLEXUS een origineel medium in: schimmels en bacteriën.

Tijdens het weekend van 20 augustus werd voor Het Steen in Antwerpen een container geplaatst. De locatie werd niet toevallig gekozen: het Stad is ook dit seizoen het decor van Cordon. Hoe verliep de actie? Nieuwsgierige voorbijgangers steken hun hoofd in de container terwijl ze zich vasthouden aan twee handgrepen. In de container zien ze in grote letters het woord “Cordon”. Elke letter bestaat volledig uit krioelende bacteriën en groeiende schimmels.
Beangstigend, zeker wanneer je ondertussen leest dat die schimmels en bacteriën werden verzameld op de handvatten die je vasthoudt... Reactie gegarandeerd – van afgrijzen en verbazing tot een ongemakkelijke glimlach. De ‘gelukkigen’ werden getroost met een flesje ontsmettingsspray en een CORDON-flyer. Het nieuws over deze vies verrassende ervaring verspreidde zich als een virus doorheen de stad. En zo was Antwerpen al snel klaar voor de spannendste serie van het najaar. Social media en pers deden de rest.
Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk het via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=GQF1PX3nbqw

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top